Biorezonancia

Először is beszéljünk kicsit magáról a bio-rezonanciáról – közérthetően:

A biorezonancia a jövő orvostudományának egyik legnagyobb ígérete, mivel a szervezet legalapvetőbb folyamatainak befolyásolásával serkenti a szervezet önregenerációját.

A holisztikus gondolkodású tudósok szerint a szervezet önregenerációs képességének serkentése a betegségek gyógyításának, és végső soron az egészség megőrzésének is a kulcsa egyben.

A kezelés során a speciális matracon fekszik a kliens és a bio-rezonanciás gép segítségével, az előzetesen felmért betegségek figyelembevételével a kiválasztott program alapján küldi a gép a jeleket a matracon belül lévő hálózaton keresztül, amely a kívánt rezgést juttatja az emberi szervezetbe. A folyamat teljesen fájdalommentes, esetleg enyhe bizsergést lehet érezni. A hatása pihentető, sokan bele is alszanak. 

A tudományos háttérről kicsit bővebben: a szervezet kiváló önregeneráló képességgel rendelkezik, folyamatosan képes a különböző őt érő hatásokat korrigálni, még extrém esetekben is. Közérzet romlása akkor következhet be, ha túl sok vagy túl súlyos káros behatás éri hosszabb időn keresztül a szervezetet. Ez gátolhatja, vagy akár blokkolhatja a szervezet azon képességét, hogy az önregeneráló erőit megfelelően használja. Ezáltal bio-kommunikációs zavar következhet be. A szervezet külső és belső elektromágneses alapon áramló információs kapcsolódásait nevezzük bio-kommunikációnak.

A tudósok igazolták, hogy a homeosztázis rendszerét elektromágneses hullámokon terjedő információk irányítják. A szervezet elektromágneses erőtereinek mérésén, és ezen rezgések újra- hangolásán keresztül, új távlatok nyíltak meg az orvoslásban. Ez az elektromágneses (EM) tér szabályozza, váltja ki és hangolja össze szervezetünk sejtjeinek másodpercenkénti sokezer kémiai folyamatát, így közvetve ez a mező gondoskodik az emberi szervezet egészségének fenntartásáról is. A világon többféle BRT készülék létezik. Én a Lenyo Lux Pro géppel dolgozom most mar több mint három éve. A tapasztalatok és visszajelzések alapján is elégedett vagyok ezzel a készülékkel.

A Lenyo készülékekben megtalálható BRT (bioregulációs technológia) a választott programhoz illeszkedően folyamatosan változtatja a frekvencia tartományokat. A Lenyo BRT egy holisztikus módszer. A szervezetet, mint komplex egészet tekinti. A programcsomagok az adott probléma minden aspektusát lefedik. A kibocsájtott elektromágneses jelek a szervezet saját jelszintjével megegyeznek. Emiatt biztonságos.

A Lenyo BRT jelek maximális kibocsátott nagysága megközelítőleg 20%-a a Föld által kibocsátott mágneses mezőnek. A Föld, átlagosan 50 Mikro Tesla, a Lenyo BRT eszközök 10 Mikro Tesla értéket adnak csúcstól csúcsig.

A Lenyo Lux Plus (LLP) egy számítógépről programozható wellness készülék. 96 normál és 40 rövidített programcsomagot tartalmaz. Ezekből az előforduló igények szerint protokollokat (programcsomag kombinációkat) lehet összeállítani és eltárolni. A LENYO készülékek a teljes szervezet valamennyi szervrendszerét és sejttípusát képesek stimulálni (serkenteni), ezáltal a megfelelő, egészséges sejtműködést helyreállítani. A készülék minden szervünk működési zavarára felkészített programokkal rendelkezik, melyek alkalmazása nagymértékben segíti az orvosi terápiák hatékonyságát, illetve kimagaslóan hatékony szerepet játszik a betegségek kialakulásának megelőzésében.

Kapcsolat

tablet
mobil