CSAKRA JÓGA TANFOLYAM

Mottó: ’A tested a lélek temploma, a csakrák az ablakok ezen a templomon.’

 

 

ENERGIA-RENDSZERÜNK 7 lépéses FELFEDEZÉSE

Belső utazás a jóga ösvényén

A test-lélek-szellem hármasának harmonizálása.

chakras.pngA csakrák – az energia áramlásának csomópontjai, melyeket forgó kerekeknek képzelhetünk el, szimbolizálva az életkerék forgását, az élet-energia áramlását. Mindennapjainkban a külső környezet, a veszekedések, viták, veszteségek, csalódások és bármilyen stresszhelyzet blokkot, elakadást idézhet elő a belső rendszeredben, mely súlyosabb esetben betegséghez is vezethet.

A csakrák harmonizálásával, az egészséged holisztikus megközelítésével a jóga ösvényén haladva oldjuk a blokkokat, tisztítjuk és energetizáljuk a teljes testedet és lelkedet. Átérezheted a finom-energia működését és jelentőségét -tudatos és tudatalatti szinten való összekapcsolódását.

Felfedezések és felismerések gazdagítják a tapasztalataidat az önismereted növekedésében. Az érzelmeid, reakcióid, szokásaid, megoldási formáid értelmet nyernek – magaddal és másokkal való kapcsolataid összefüggéseiben.

A tanfolyam tematikája:

  • Felszabadító oldás folyamat – gyökér-csakrától a korona-csakra felé haladunk.
  • Minden egyes alkalommal részletesen megismerjük az adott csakra jellemzőit, a kapcsolódó elemet, színeket, betegségeket, érzelmi karaktereket.
  • Megtanuljuk az adott csakra mantráját – hangrezgését.
  • Speciális légzőgyakorlatot végzünk a csakra tisztításához.
  • Energetizáló jóga-gyakorlatokkal erősítjük a testet és gyógyítjuk a lelket.
  • Feltöltő csakra-meditációval zárjuk a foglalkozásokat.

Az alábbiakban találod az egyes alkalmak részletesebb jellemzőit és hívószavait:

muladhara.png1.alkalom Gyökér csakra – MULADHARA

Alapok teremtése-Életenergia forrása, Biztonság (fizikális és emocionális), Ősbizalom, Fizikális tested a templomod -kapcsolódás, elfogadás, túlélő ösztönöd támogatása, gyökereid megtapasztalása.

 

swadhisthana.png2.alkalom Szakrális csakra – SWADHISTHANA

Kapcsolat az érzelmi testeddel, érzékszerveid jelzéseinek tudatosítása, gondoskodás a szükségleteid kielégítéséről, lehetőségeid és jogaid – A döntéseidhez való jogod, belső értékeid tudatosítása, vágyak, szenvedélyek, elégedettség.

 

manipura.png3.alkalom Napfonat-csakra – MANIPURA

Ego és tudat kapcsolata, karma vetülete, cselekvési szokásaid, stressz-kezelés, emésztési folyamatod, belső tűz, akaraterő, magabiztosság, fegyelmezettség, önbecsülés, felelősség-vállalás, alázat és hatalom energetikája, belső erőforrásaid meghatározása

 

anahata.png4.alkalom Szív-csakra – ANAHATA

Szociális érzékenységünk színtere, Szeretet-nyelved felfedezése, Kapcsolataid minősége, Légzés-technikád tudatosítása, nyugalom és belső béke megtalálása, megbocsátás, elengedés, elfogadás, együttérzés, feltétel nélküli szeretet megélése, Harmónia teremtés központja

 

vissudha.png5.alkalom Torok-csakra – VISSUDHA

Kommunikációs képességünk fejlesztése, Gondolataid tiszta és kreatív megfogalmazása, Mások meghallgatása, Megértés, szavak-gondolatok és érzések összekapcsolódása, Belső hang felfedezése

 

ajna.png6.alkalom Homlok-csakra – AJNA

Vizualizációs képességünk, Tisztánlátás, Megérzések – az anyagon túli látás, a 6.érzék fejlesztése, Bölcsesség – képzeletünk, álmaink és memóriánk egyesítése, Perspektívák szélesítése

 

sahasrara.png7.alkalom Korona-csakra – SAHASRARA

Lényegi összefüggések összegzése, Spiritualitás, Univerzális tudatosság és belső tudatosság harmonizálása, Végtelen lehetőségek - a lélek és az örök fejlődés, hiedelmek-mítoszok-végzet kapcsolata, Kapcsolódás az isteni minőséggel- kozmikus energiák.

 

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM

chakra_symbols_circle.pngIdőpontja: 2022.09.25. vasárnap 10:00-12:30 – 1.alkalom

Találkozunk 7 vasárnapon keresztül, november 6 a befejező alkalom.

Helyszíne: Szentendre, Árpád u. 6. - JógaTér

A teljes tanfolyam részvételi díja: 40.000 Ft, mely az első alkalommal fizetendő.

Jelentkezhetsz emailben, telefonon vagy facebookon is.

 

 

További információkért kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!

Várlak szeretettel! Zsuzsi Pulics

Kapcsolat

tablet
mobil