Meridián masszázs – természetes gyógyulás

Meridiánoknak nevezzük azt az egész testünket átszövő energia-csatorna hálózatot, melyet a Hagyományos Kínai Orvoslás rendszeréből ismerünk. Ez az az energia-rendszer, mely hasonlóan a vérkeringéshez, a test minden területére szállítja az élet-energiát, vagy kínai nevén a QI-t (csít). Ezeken a meridiánokon találhatóak a jól ismert akupresszúrás és akupunktúrás pontok, melyek reflexzónás pontokként működnek – vagyis pl. a hüvelykujjon levő pontot érintve gyógyító hatást indikálhatunk a tüdőre.

A környezeti hatásokon és külső körülményeken túl – mint pl. sérülések, erős szél, hideg, szárazság, túlzott nedvesség -, a stressz, szorongás, félelem vagy mérgelődés is blokkot okozhat ezekben a csatornákban – a meridiánokban. A blokkok, gátolják az energia szabad áramlását, mely testi fájdalmat vagy betegséget is kiválthat.

img_5703.jpg

Ezeket a blokkokat oldhatjuk meridián terápiával, mely során a terapeuta gyengéd nyomást, kopogtatást illetve masszázs technikát alkalmaz. Az akupresszúrás pontokon keresztül aktiváljuk a szervezet szöveteiben található idegsejteket, melyek közvetítik az információt az adott reflexzónás szervhez. Stimuláljuk az energia-áramlást a meridiánokban, elősegítve ezzel a gyógyulási folyamatot, a közérzet javulását és a jóllét helyreállítását.

A meridián masszázs a Hagyományos Kínai Orvoslás ősi - alapvető eszköze, és az egyik legismertebb gyógyító terápiás módszere. 

Ezzel a technikával a természetes energia-áramlást harmonizáljuk. Oldjuk a feszültséget és beindítjuk a relaxációs folyamatot az egész szervezetben. Így az energia szabadon áramlik, minden sejtet vitalizál, regenerál, mely hozzásegít a természetes gyógyuláshoz.

Egyéni kezelés ára: 8000 Ft+ÁFA / 1 óra

Ha szeretnéd kipróbálni ezt a gyengéd, természetes gyógyító módszert, kérlek egyeztess velem időpontot!

Kapcsolat

tablet
mobil