KINEZIOLÓGIA – oldás, elengedés, stressz-kezelés

A kineziológia módszere segít visszaállítani azt a természetes egyensúlyi állapotot, mely a múltban bármilyen ok miatt felborult.

A testi – fizikális fájdalmak tüneteit és lelki sérülések, érzelmi nehézségek formáit, mint a szervezetünk természetes reakcióját információs irányelvként használjuk. A tünetek mögé tekintve a holisztikus egészség helyreállítására fókuszálunk.  Az életerőt, az energiaszintet növeljük, szélesítjük a látóteret, mely a lehetőségek feltárásához, pozitív célok, döntések meghozatalához vezet.

img_5699.jpg


A szervezetünk rendelkezik az úgynevezett öngyógyító mechanizmussal, melynek időnként szüksége van támogatásra, hogy újra harmonikusan működhessen.
A kineziológiai kezelés során az izomtesztelést – mint a test természetes visszajelzését alkalmazzuk a mélyen rejlő információk felszínre hozatalában.

Minden, ami veled történt, azt az összes információt, nem csak az agy tárolja, hanem a sejt-memóriában az egész test is őrzi, így az izmok is emlékeznek rá. Ennek oka a stresszreakció, amikor negatív élmény hatására az izmok megfeszülnek, felkészülnek az azonnali változásra; vagy egy rossz hír hallatán képtelenek vagyunk állva maradni, le kell ülnünk – ezt már biztosan tapasztaltad Te is.
 
A kineziológia módszere ennek az ősi reakciónknak a hatását használja, amikor a tesztelés során az izomtónus változása jelzi, ha egy kimondott szó, érzelem, esemény, gondolati minta vagy egy adott személy neve is stresszt okoz.
 
Így találhatunk rá azokra az érzelmi állapotokra, élethelyzetekre is, melyek bármikor az életed során traumák, stressz hatására blokkolódtak.
Az oldás során megkeressük azokat az elraktározódott negatív érzelmeket, félelmeket, melyek a jelenben problémát okoznak. Ezeket gyengéd módszerekkel - korrekciós technikákkal oldjuk. A technikák lehetnek pl.: fényhatások, szemmozgások, akupresszúrás pontok stimulálása, színek terápiás használata, légző-és vizualizációs technikák, egyszerű mozgásos gyakorlatok, meridián kezelések és egyéb kineziológiai módszerek.
A belső akadályok felszámolásával megnyílik az út a céljaid eléréséhez, a vitalitásod és energiaszinted helyreállításához, az életminőséged fejlesztéséhez.
A kineziológia Magyarországon 1997 óta a természetgyógyászathoz tartozó hivatalosan elismert szakma. Mint holisztikus gyógyító, képesség-, készség- és személyiség-fejlesztő módszer az élet számos területén nyújthat segítséget. Így pl. az önismeret fejlesztésében, tudatosságunk növelésében, az önbizalom és az önértékelés pozitív megerősítésében, a kreativitásunk és képességeink kibontakoztatásában.

Kezelés ára alkalmanként - kb 1,5 h / 12000 Ft+ÁFA                                                                                                                                      - gyermekeknek 1h / 8000 Ft+ÁFA

 
Ha szeretnéd kipróbálni ezt a gyengéd, természetes gyógyító módszert, kérlek egyeztess velem időpontot!

Kapcsolat

tablet
mobil